پاسخی به نوشته مفهوم دموکراسی وبلاگ گروهی آدمکها :

این دوست عزیز ما مطلب جالبی را بیان کرده اند . بگذارید اول مطلب را اینگونه آغاز کنیم که هر اتفاقی در هر گوشه دنیا می افتد ، کشورهای دیگر را نیز تحت الشعاع خود قرار می دهد و  یکی از دلایل آن بخاطر مراودات اقتصادی و اجتماعی بین کشورهای مختلف است و جامعه اسلامی ایران و یا امریکا نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

حال اگر این مساله مربوط به کشوری مانند آمریکا که به گفته رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران که شیطان بزرگ نامیده است باشد و هر نوع رابطه ای که بوجود بیاید بعد از گذشت 30. سال می تواند مراودات جهانی و منطقه ای را تحت الشعاع قرار می دهد ولی بزرگترین نکته ای که وجود دارد این است که اولین باری نیست که امریکا رئیس جمهورش عوض می شود و بر خلاف مسئولین سیاسی ما که به استراتژی نظام پایبند نیستند ، هر دو گروه حاکم در ایالات متحده بنابر قرائن موجود به اصول ناحق خود در چپاول دیگران و حمایت از جانیها یکسان عمل می کنند مثلا حمایت از رژیم جعلی صهیونیستی اسرائیل ، ایجاد جنگ در مناطق مختلف ،  ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی و غیره هیچکاه در دولتهای پیشین از هر نوع هیچگاه تغییری مشاهده نشده است .

اما در مورد باراک اوباما و هرکس دیگری که بر سر کار بیاید سیاستهای کلی نظام آمریکا را انجام می دهد .

حال چه اوباما بر سر کار باشد و یا مک کین هر دو از یک سیاست پیروی می کنند و هر دو زاییده یک تفکر و لابی هستند که از دل سرمایه داری بوجود آمده است که ثروتهای آنان به سبب کشته و بی خانمان شدن مردمی دیگر در مناطق مختلف بوجودآمده است .

البته بعد از اینکه بین این دو شخص ( باراک اوباما و مک کین ) رقابت صورت گرفت و اولی برگزیده شد ، شاید برای ما مهم باشد که رئیس جمهور آینده امریکا چه کسی است ، آن هم به این دلیل که آیا این رئیس جمهور جدید این قدر جرات و جسارت دارد که اندکی برخلاف رویه روسای جمهوری قبلی  قدمی بردارد ؟هر چند در هر حال انتخاب این رئیس جمهور جدید  برخلاف این دوستمان که  مطلب را خیلی عجیب جلوه داده است برای حقیر  خیلی عادی است  .

 

البته لازم است به این دوستم گوشزد کنم که : اولا این صلحی که شما روی آن انگشت تاکید گذاشته اید و آرزوی آن را بااقدامات آنان دارید،مگر تابحال اینان بجز جنگ افروزی و ایجاد اختلاف کاری انجام داده اند و مگر این جنگها  را مسئولین کشور ما و حکومت و دولت ما براه انداخته اند ؟ ویا همین نظام آقایان اتوکشیده در امریکا مسببین آن بوده اند ؟ آیا در اسلام مرز جغرافیائی وجود دارد یا مرزهای جغرافیائی نیز زاییده همان تفکری است که به قول شما برده سیاه را به ریاست جمهوری رسانده است .

عزیز من  مدعیان دموکراسی در همین دهه اخیر می دانی چند کشور را بیچاره و فتنه و آشوب به پا کرده اند اگر دوست داری بگذار برایت گوشزد کنم : بوسنی و هرزگوین  ، سومالی ، کوزوو،  افغانستان ، عراق ، فلسطین و لبنان و غیره

ببینم کسانی که به نام دموکراسی از آن طرف دنیا هجوم می آورند و کودکان بسیاری را یتیم و  زندگی ها را ویران می کنند .  لابد صلح طلب و ماجنگ طلبیم .

در این دهه اخیر آبا جمهوری اسلامی آغاز کننده جنگ بوده است و یا در تمام این سال ها رژیم امریکا« باعث بوجود آمدن این همه مشکلات برای مردم دنیا شده است . و باز آیا درهمه این موارد مردم جامعه امریکا  ضربه خورده اند و یا دیگر مردم دنیا عواقب ناشی از آن را متحمل شده اند .

در ضمن من برای دوستانی که این چنین فکر کرده و همه را متهم می کنند بیشتر متاسفم.  پس هولمان بر نداردکه فکر کنیم در امریکا اتفاق خاصی افتاده است و هرگاه در مرحله عمل حرکتی انجام شد می توان قضاوت کرد و این حرف را دوباره تکرار می کنم این فرد انتخاب شده  به تمام مردم دنیا با عینک تحقیر ومتکبرانه می نگرد و  پس باید خود اینان باید بیایند و پاسخگو باشند نه نظام ما .البته در آخر لازم بذکر است که دموکراسی یک امر داخلی است و بر اساس شرایط فرهنگی و اجتماعی در هر کشوری بوجود می آید نه آن چیزی است که بخواهند به ما از جائی هدیه دهند و شما نیز به جای جستجو در دامان کسانی که بزرگترین جنایتها را مرتکب شده اند بهتر است از آنان سوال کنید : چرا این همه جنگ و خونریزی را در دنیا بوجود می آورید؟ و یا در همین جنگ 8 ساله خودمان که عزیزترین و لایق ترین جوانان خود را از دست دادیم ، بر اساس کدام ادله انسانی و مردمی از دیکتاتور دست نشانده خود در عراق حمایت کردید ؟ انواع سلاح به او دادید ؟ مجوز استفاده از سلاح شیمیائی را دادید و با سناریوئی از پیش تعیین شده به عراق حمله کردید و حتی اجازه صحبت به وی را ندادید تا اعدام شود و دست مرموز و خونین شما در حادثه شیمیایی حلبچه و سردشت برای جهانیان هویدا نشود.

البته مطلب دراین رابطه زیاد و مجالی نیست ، اگر مایل باشید می توانیم نسبت به این قضیه تبادل اطلاعات و بحث نماییم.

 

و السلام

 






برچسب ها : به آمریکا بگوئیداز دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر  , شهید بهشتی  ,